Allerheiligen - Covid-19

Aanpassing van de maatregelen over Covid-19 in Antwerpen & Gent

Zondag 1 november 2020 - Hoogfeest van Allerheiligen - Hemelstraat

Wij volgen de nieuwe richtlijnen volgens het ministerieel besluit van 28 oktober 2020 dat stipuleert dat er maximaal 40 volwassenen in de kerk mogen aanwezig zijn tijdens de eredienst, kinderen onder de twaalf jaar niet inbegrepen. De sanitaire voorzorgsmaatregels blijven ongewijzigd en gevolgd.

Op Allerheiligen organiseren wij uitzonderlijk een derde H. Mis om 12.00 u. De andere aangekondigde H. Missen van 7.30 u. en 10.00 u. worden opgedragen zoals op de andere zondagen gebruikelijk is.

Verdeel u over de drie H. Missen. U, die deze lastminute-aankondiging leest, kom indien mogelijk naar de vroegmis of naar de 12-uurmis.

Vanaf 2 november geen openbare H. Missen in de Hemelstraat

Vanaf maandag 2 november, Allerzielen, worden er geen H. Missen in het openbaar opgedragen in onze kapel van de Hemelstraat. De aankondigde H. Missen op ons parochieblad worden verder gestreamd en kan u volgen op Youtube: FSSPX Antwerpen.

De priester draagt evenwel zijn dagelijkse H. Mis op in privé, in de kleine kapel. De grote kapel blijft toegankelijk voor onze gelovigen.

*

*     *

Gent, Sint-Amanduskapel

Op Allerheiligen wordt de hoogmis zoals gebruikelijk opgedragen om 10u, en de sanitaire maatregelen worden verder gerespecteerd.

Op de zondagen 15 & 29 november en op zondag 6 december zal er een priester uit Antwerpen tegenwoordig zijn van 9.30 u. tot 11.00 u. in de Sint-Amanduskapel.

*

*     *

Tijdens deze lockdown-periode blijven de priesters beschikbaar voor de geestelijke noden van de gelovigen.

Alle andere activiteiten aangekondigd in ons parochieblad van november gaan eveneens niet door.